• Canvi de dates | Cicle Per un Nou Vell

  Canvi de dates | Cicle Per un Nou Vell

  Les dates anunciades pel cicle Per un Nou Vell, que havia de començar el 9 de novembre, s’han vist afectades a causa de la situació generada per la declaració de l’estat d’alarma per ajudar a controlar la pandèmia de la COVID-19. En aquests moments, s’està treballant per poder dur a terme l’activitat a principis de 2021.  

 • La innovació urbana des de la perspectiva de l’...

  La innovació urbana des de la perspectiva de l’...

  La innovació és una component intrínseca a la figura de l’arquitecte contemporani i l’aproximació a l’espai construït des d’una perspectiva plural, multidisciplinària i crítica. Ha sigut clau en la tasca de donar resposta a les necessitats que s’enfronten les ciutats, amb solucions constructives i de gestió de l’espai.

  Entitat organitzadora: COAC

  Gratuït

  Taula rodona

 • 2a sessió del Cicle Hàbitat II: Biosfera

  2a sessió del Cicle Hàbitat II: Biosfera

  El 12 de novembre a les 18.30 h tindrem la 2a sessió del Hàbitat II, les primeres passes, comissariat pels arquitectes Ferran Vizoso, Jesús Cardona i Carlos Bergillos. 

  Entitat organitzadora: COAC

  Gratuït

  Conferència

 • Àgora d'Urbanisme 2019

  Àgora d'Urbanisme 2019

  El proper dimarts 24 de novembre se celebrarà la segona edició de l'Àgora d'Urbanisme.L'Àgora d'Urbanisme va néixer el 2018 arran d’un conveni entre l'Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC), el COAC i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

  Entitat organitzadora: AAUC, COAC

  En línia

  Gratuït

 • Debat 2020: Turisme i Economia

  Debat 2020: Turisme i Economia

  Després de l’aturada a causa de l’arribada de la Covid-19, el passat 9 d'octubre va tenir lloc el seminari en línia La Represa del Debat 2020, que va posar les bases per celebrar les 3 darreres jornades del Debat 2020. El turisme a les comarques gironines, que tindran lloc entre novembre i desembre.

  Entitat organitzadora: COAC

  En línia

  Gratuït

  Jornada

 • Exposició: "La Tona Imaginada"

  Exposició: "La Tona Imaginada"

  Davant l'aplicació de noves restriccions encaminades a frenar l'expansió de la COVID, aquesta exposició ha estat ajornada. Us informarem tan aviat tinguem programada la nova data d'obertura. A partir del proper 3 de novembre es podrà visitar a la Seu de Vic del COAC l’exposició La Tona Imaginada.

  Entitat organitzadora: Vàries entitats

  Vic

  Gratuït

  Exposició

 • L'Arxiu Històric del COAC augmenta el seu...

  L'Arxiu Històric del COAC augmenta el seu...

  La setmana passada, l’arquitecte Manuel Martín Madrid i els néts de l’arquitecte Josep Maria Pericas Morros: Enric Pericas Bosch i Josep Maria Claparols i Pericas, van formalitzar la donació d’un conjunt de material que entra a formar part de l’Arxiu Històric de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

 • Presentació del llibre "Obras de no ficció...

  Presentació del llibre "Obras de no ficció...

  El proper 29 d'octubre a les 18 h,  i a través del canal d'Instagram de La Capell, tindrà lloc la presentació del llibre "OBRAS DE NO FICCIÓN. Crónicas, breves y otros relatos de arquitectura⁣"  d'Enrique Encabo i Inmaculada Maluenda.  Conversarem amb els autors de l´última publicació de @puente_editores.

  Entitat organitzadora: COAC, Cooperativa Jordi Capell

  Gratuït

  Presentació

 • Presentació del llibre "Arquitectura posit...

  Presentació del llibre "Arquitectura posit...

  El proper 4 de novembre a les 18 h,  i a través del canal de Facebook de La Capell, tindrà lloc la presentació del llibre "Arquitectura positiva" amb la participació dels arquitectes Ramon Sanabria, president d'AxA, Julio Mejon, Ignacio Paricio i l'autor del llibre, també arquitecte, Josep Bunyesc.

  Entitat organitzadora: COAC, Cooperativa Jordi Capell

  Gratuït

  Presentació

 • Visita la seu del COAC pel 48h Open House Barce...

  Visita la seu del COAC pel 48h Open House Barce...

  El cap de setmana del 24 i 25 d'octubre torna a Barcelona el festival d'arquitectura de la ciutat. Amb motiu del 48h Open House Barcelona, durant la jornada del dissabte (de 10 a 19 h) i diumenge (de 10 a 14 h) es podrà visitar l'edifici de la seu del COAC, ubicada a la plaça Nova.

  Entitat organitzadora: 48 h Open House Barcelona, COAC

  Barcelona

  Gratuït

  Visita

 • Lliurament diplomes Premis FAD 2020

  Lliurament diplomes Premis FAD 2020

  El dijous 5 de novembre a les 18 h, en el marc de la 62a edició dels Premis FAD i dels XXXII Premis Habitàcola, se celebarà al COAC l'acte de lliurament de diplomes als guanyadors.

  Entitat organitzadora: Arquinfad, COAC

  Barcelona

  Gratuït

  Jornada

 • Exposició dels Premis FAD 2020

  Exposició dels Premis FAD 2020

  A partir del proper 6 de novembre es podrà visitar a l'Altell de plaça Nova l’exposició Premis FAD 2020 i Premis Habitàcola “Habitar la platja". 

  Entitat organitzadora: Arquinfad, COAC

  Barcelona

  Gratuït

  Exposició

Pàgines