L'estudi Batlle i Roig rep la Medalla CSCAE 2017

Imatge: 
Modificació del Pla Parcial de Finestrelles, Batlle i Roig. © Fotografia: Alejandra Liébana
El passat dimecres 29 de novembre es va celebrar el lliurament de les Medalles CSCAE a la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando, a Madrid, amb una cerimònia presidida per Jordi Ludevid, president del CSCAE, i Antonio Aguilar, director general d'Arquitectura, Habitatge i Sòl del Ministeri de Foment, entre altres autoritats.

L’estudi d'arquitectura Batlle i Roig, junt amb l’arquitecte Rafael de la Hoz, la directora general d’Arquitectura de la Junta d'Extremadura, Maria Ángeles López Amado, i el Grup d'Estudis i Alternatives GEA 21, han estat guardonats en l'edició d'enguany.

Aquest 2017 les Medalles CSCAE han volgut destacar formes diferents d'exercici professional de l'arquitectura que ofereixen models per al futur o que han destacat pel seu compromís amb l'arquitectura durant aquesta difícil fase de reconversió en la qual els arquitectes estan encara immersos.

Les Medalles CSCAE són una distinció anual de caràcter honorífic que s’atorga a fi de reconèixer a persones o entitats que hagin contribuït de forma significativa amb la seva feina i dedicació, entre altres mèrits destacables, a la defensa dels interessos de la professió i de l’Arquitectura.

Durant l'acte també es van atorgar els Premis d’Arquitectura Internacional CSCAE 2017. En la categoria d'Arquitectura va ser guardonat el Gastropavelló ETH Hönggerberg a Zurich, d'Emilio Tuñón i Marceline Ruckstuhl. Els arquitectes catalans Patricio Martínez i Maximilà Torruella van rebre una menció especial per l’Hospital Paramètric de Molongue, a Angola. Consulta al web del CSCAE la resta de projectes guardonats.

4/12/2017
Tornar