Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Premi Laus de Plata per al Vídeo de la Biennal...

  Premi Laus de Plata per al Vídeo de la Biennal...

  El vídeo "A Constant Movement", produït per celebrar dels 20 anys de la Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona, ha estat guardonat amb un Laus de Plata en la categoria d'Audiovisuals per a marques. El premi, atorgat per l'ADG-FAD, es va lliurar el passat 20 de juny en una cerimònia al Disseny Hub Barcelona.

 • Jornada “Les tècniques tradicionals en la const...

  Jornada “Les tècniques tradicionals en la const...

  L’Associació Grup de Recuperació i Estudi de la Tradició Arquitectònica (GRETA) i la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) organitzen la jornada “Les tècniques tradicionals en la construcció de l’arquitectura contemporània”, pel proper 3 d’octubre de 2019 (de 9.30 a 19.30 hores), a la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC.

  Entitat organitzadora: COAC

  Girona

  Jornada

 • Trobada anual d’arquitectes del Vallès

  Trobada anual d’arquitectes del Vallès

  La Delegació del Vallès del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya va celebrar el passat divendres 12 de juliol la Trobada anual d'arquitectes del Vallès 2019, al magnífic entorn de la Casa de les Aigües de Montcada i Reixac.

  Entitat organitzadora: Delegació del Vallès

 • El temps retorna - 500 anys del Renaixement a l...

  El temps retorna - 500 anys del Renaixement a l...

  L'exposició “EL TEMPS RETORNA- 500 anys del Renaixement a la Catalunya Nova” es podrà visitar l'Església de Sant Jaume d'Ulldemolins del 19 de juliol al 04 d'agost.Una iniciativa del  Col·legi d’Arquitectes, l’Escola d’Arquitectura de la URV, i l’Arquebisbat de Tarragona, amb el suport de l'Ajuntament d'Ulldemolins,  que vol donar a conèixer com es va desenvolupar l’arquitectura Renaixentista a casa nostra ara fa tot just 500 anys.

  Entitat organitzadora: COAC

  Tarragona

  Gratuït

  Exposició

 • Exposició: "Obres premiades i seleccionade...

  Exposició: "Obres premiades i seleccionade...

  De l'1 d'octubre al 6 de novembre, l'Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa acull la primera de les itineràncies de l'exposició dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2019 que recull els projectes seleccionats i premiats d'entre les 65 obres presentades a la 22 edició adscrites en una de les quatre categories: Arquitectures, Interiors, Paisatges i Efímers.

  Entitat organitzadora: COAC

  Olot

  Gratuït

  Exposició

 • Exposició: "Sigurd Lewerentz. 44 fotografi...

  Exposició: "Sigurd Lewerentz. 44 fotografi...

  El 16 de setembre, s'inaugura a l'Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot l’exposició “Sigurd Lewerentz. 44 fotografies del viatge a Itàlia", que forma part del cicle L’Àlbum de l’arquitecte, i que anteriorment ha estat exposada a les seus de Girona i Figueres del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

  Entitat organitzadora: COAC

  Olot

  Gratuït

  Exposició

 • La Biblioteca rep la donació del Tractat Villal...

  La Biblioteca rep la donació del Tractat Villal...

  Antonio Sagnier ha donat al COAC una edició sencera d'‘Ezechielem Explanationes’ de Jerónimo de Prado i Juan Bautista Villalpando, una de les obres sobre arquitectura més importants de la història. Es tracta d'una donació altruista que Sagnier ha volgut fer en honor i record del seu avi, l’arquitecte Enric Sagnier i que, a més a més, contribueix a ampliar el patrimoni de la Biblioteca del COAC.

 • Viatge a Alemanya - Berlin - Dessau

  Viatge a Alemanya - Berlin - Dessau

  Des de fa quaranta-un anys, l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitza el tradicional Curset: Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic.

  Entitat organitzadora: AADIPA, COAC

  Visita

 • El COAC recull el Premi Nacional de Cultura

  El COAC recull el Premi Nacional de Cultura

  El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya ha recollit aquest dijous 4 de juliol el Premi Nacional de Cultura que atorga el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA). La gala s'ha celebrat al Teatre l’Artesà d’El Prat de Llobregat.

  Entitat organitzadora: Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA)

Pàgines