Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • InTesis: Anàlisi no lineal de plaques de formigó posttesat

  La Demarcació de Tarragona del COAC us convida a la conferència del Cicle InTesis "Anàlisi no lineal de plaques de formigó posttesat" que es farà el dijous 9 de novembre de 2017 a les 19.30h a la Sala d’Actes de la Demarcació.

  Demarcació: Tarragona
  Día: 9 novembre 2017 19.30h

 • Viatge a Zürich 2017

  La Demarcació de Tarragona del COAC organitza un viatge a Zürich els dies 3, 4 i 5 de novembre de 2017. Es tracta d'una molt bona oportunitat per conèixer l'arquitectura més rellevant d'aquesta ciutat. Podeu descarregar el programa del viatge aquí.PROGRAMA Divendres 3 de novembre Matí

  Demarcació: Tarragona
  Des de: 3 novembre 2017 - Fins: 5 novembre 2017

 • Viatge a la Comunitat Valenciana amb motiu del XL Curset de Patrimoni

  L’Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) organitza, com cada any, un viatge relacionat amb la temàtica del Curset.

  Demarcació: COAC
  Des de: 12 octubre 2017 - Fins: 15 octubre 2017

 • La segona edició de l’Arquitectour Girona descobrirà el Cadaqués de Peter Harnden i Lanfranco Bombelli

  Després de l’èxit de la primera edició de l’Arquitectour Girona on es van visitar edificis de Girona i Figueres, el pròxim 7 d’octubre s’ha programat el segon Arquitectour Girona, que oferirà una ruta per sis edificis emblemàtics dels arquitectes Peter Harnden i Lanfranco Bombelli a Cadaqués.

  Demarcació: Girona
  Día: 7 octubre 2017 De 10 a 14 hores

 • Pedalada Olímpica

  Enguany se celebra el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 i l’Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC), conjuntament amb Arquinfad, ha organitzat per al proper dissabte 7 d’octubre una sortida que té com a objectiu comprovar sobre el terreny els canvis que les obres van suposar per a la ciutat.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 7 octubre 2017 10:00 h

 • Exposició: "Mirades urbanes"

  La sala d’exposicions de la Delegació d’Osona del Col·legi d’Arquitectes acollirà, fins al 28 d’octubre, l’exposició MIRADES URBANES, on es mostren treballs del curs 2016-2017 dels alumnes de Dibuix i pintura, Model, Gravat i Fotografia de La Farinera, Centre d’Arts Visuals de Vic.L'acte d'inauguració tindrà lloc el divendres 6 d’octubre a les 19 h.

  Demarcació: Barcelona - Delegació d'Osona
  Des de: 6 octubre 2017 - Fins: 28 octubre 2017

 • Festa de l'Arquitectura

  El proper divendres 6 d'octubre, en el marc de la celebració del Dia Mundial de l'Arquitectura, el Col·legi d'Arquitectes organitza una trobada lúdico-festiva per gaudir en família al Parc d'Atraccions del Tibidabo. Properament s’explicarà amb detall el programa d’activitats.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 6 octubre 2017 18 a 24 h

 • Exposició dels Premis AJAC X

  Inauguració: divendres 29 de setembre, a les 19.30 horesLa sala d’exposicions de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) acull fins al 16 d’octubre l'exposició Premis AJAC X, on es mostren les 122 propostes presentades en aquesta edició dels Premis AJAC per a joves arquitectes.

  Demarcació: Girona
  Des de: 29 setembre 2017 - Fins: 15 octubre 2017

 • Visita a la fàbrica "La Blava", de Roda de Ter

  El proper 29 de setembre tindrem la possibilitat de passejar per dins de la fàbrica "La Blava", actualment tancada.Ens acompanyaran en aquesta visita els arquitectes David Oliva i Joan Vilalta.Després de la visita, hi haurà un sopar a La Guingueta de La Blava. La visita és gratuïta i el sopar correrà a compte de cada assistent.

  Demarcació: Barcelona - Delegació d'Osona
  Día: 29 setembre 2017 A les 18 h

Pàgines