Presentació del Premi Diputació de Barcelona a Accions Innovadores en la gestió de l’Hàbitat Urbà

Presentació del Premi Diputació de Barcelona a Accions Innovadores en la gestió de l’Hàbitat Urbà

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El proper 11 de juny, en el marc de les properes convocatòries de la 3a edició de la Mostra de Barcelona i de la 8a edició de la Mostra del Vallès, es presentarà a la seu de plaça Nova del COAC el nou Premi Diputació de Barcelona a Accions Innovadores en la gestió de l’Hàbitat Urbà.  

Torna a veure el vídeo:Les Mostres tenen com a objectiu la difusió tant del coneixement arquitectònic com de la tasca i les competències dels arquitectes en totes les seves vessants i perfils. En aquest context, rebem ara el suport de la Diputació de Barcelona que, amb aquest Premi, vol reconèixer específicament el treball professional que contribueix a la millora dels equipaments públics i els espais urbans, ja sigui a través de la planificació, el disseny o la construcció de la ciutat.

Intervindran en l'acte Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona del COAC, Josep Solé, Gerent d’Equipaments, Infraestructures Urbanes i Patrimoni arquitectònic de la Diputació de Barcelona i Francesc Camps, comissari de les Mostres.


Col:labora: 


Versió per a imprimirPDF version