Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
© Fons F. Català-Roca. Arxiu Històric del COAC - 50è Aniversari
Imatge: 
© Fons F. Català-Roca. Arxiu Històric del COAC - 50è Aniversari

Dia Internacional de la Dona: Debat sobre la vida quotidiana a les ciutats

En el marc del Dia Internacional de la Dona, el COAC celebra el proper 11 de març, a les 18 h, una taula rodona transversal sota el títol “La vida quotidiana a les ciutats”. 

Comptarem amb la participació d’Elena Amat, arquitecta i regidora d’Infraestructures, Mobilitat i Transports a Sant Boi de Llobregat, Imma Amat, llicenciada en Dret i presidenta del Consell d’Administració de la Immobiliària Amat, Esther Sánchez, llicenciada en Dret i directora de Persones d’ESADE i Julia Goula, arquitecta i membre d’Equal Saree. L’acte el moderarà la degana del COAC, Assumpció Puig.

Recupereu el debat:Aquest debat se suma al cicle d’actes previstos per commemorar el Dia de la Dona, amb la presentació del documental "Tangassogo. Cuidem la casa", el pròxim 4 de març al COAC.

I, d'altra banda, a la lectura del decàleg "El nostre clam per l'equitat", de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial, junt amb la ponència que realitzarà Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona, el 7 de març a les 18.30 h al Col·legi de l'Advocacia.

Manifestació 8 de març

El COAC assistirà a la manifestació convocada a Barcelona el dia 8 de març. Ens trobareu a les 18 h a la Plaça d'Espanya, davant l'entrada principal de la Fira de Barcelona.

Aquesta acció respon al compromís de la nostra institució per promoure la igualtat de gènere i treballar per la visibilització del paper de les dones professionals.

Us hi esperem!

Versió per a imprimirPDF version