• XLIV Curset de l'AADIPA

  XLIV Curset de l'AADIPA: Patrimoni Custodiat. Biblioteques, Arxius i Centres de Documentació

  Des de fa més de quaranta anys l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitza el tradicional “Curset”, les Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic. Enguany se’n celebrarà la XLIVa edició, del 16 al 19 de desembre, amb el títol PATRIMONI CUSTODIAT.

  Demarcació: COAC
  Des de: Dj, 16 desembre - Fins: Dg, 19 desembre

 • Trobada de Nadal 2021. L'arquitectura com a eina de salut

  El 80% dels determinants de salut estan fora del sistema sanitari. De tots aquests determinants, l'arquitectura (l'urbanisme i l'edificació) té un paper clau en la creació d'entorns saludables que millorin la qualitat de vida de les persones, on es puguin dur pautes de vida saludables i es tinguin en compte factors socioeconòmics per crear igualtat i equitat.

  Demarcació: Girona - Delegació de la Garrotxa-Ripollès
  Día: Dj, 09 desembre 19.30 hores

 • Mostra d'Arquitectura Catalana

  TROBADA D’ARQUITECTES DE LA DEMARCACIÓ DE LES COMARQUES CENTRALS I LLIURAMENT DE LES MENCIONS DE LA 8a MACC

  El divendres 3 de desembre a les 18 h, se celebrarà la Trobada anual d'Arquitectes de la Demarcació de les Comarques Centrals.  

  Demarcació: Comarques Centrals
  Día: Dv, 03 desembre A les 18h

 • Conversa "Making of Making"

  En el marc de l’exposició “The making of making (architecture)” que analitza els processos de disseny de l’estudi fundat per Josep Miàs l’any 2000 i que es pot visitar al Museu del Disseny, el proper 2 desembre a les 18.30 h se celebra la conversa entre el mateix Josep Miàs i l’arquitecta Victòria Garr

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dj, 02 desembre a les 18.30 h

 • Eines i serveis coac per a l'exercici de la professió

  Jornada ‘Eines i serveis COAC per a l’exercici de la professió’

  L’Escola Sert de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) ha programat el dijous 2 de desembre de 2021, de 10 a 14 hores, a la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC, la jornada Eines i serveis COAC per a l’exercici de la professió dirigida, principalment, als nous col·legiats i als futurs nous col·legiats. 

  Demarcació: Girona
  Día: Dj, 02 desembre De 10 a 14 hores

 • Presentació del llibre "L'Escola Expandida. Repensem els espais d'aprenentatge"

  El proper 1 de desembre a les 18.30 h tindrà lloc la presentació del llibre "L'Escola Expandida. Repensem els espais d'aprenentatge"⁣, amb la participació dels arquitectes Adrià Vilajoana i Simona Cerri i de la presidenta de la demarcació de Barcelona, Sandra Bestraten.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dc, 01 desembre a les 18.30 h

 • Next Generation. Nous programes d'ajuda a la rehabilitació

  Jornada de Suport Professional: Next Generation. Nous programes d'ajuda a la rehabilitació

  El COAC organitza, el dimarts 30 de novembre a les 10 h, una jornada online adreçada als arquitectes col·legiats sobre els nous programes d'ajuda a la rehabilitació en el marc dels fons europeus Next Generation.

  Demarcació: COAC
  Día: Dm, 30 novembre 10 a 11.30 h

 • kerakoll meeting

  Campus Professional: Kerakoll Meeting - Formació en reparació i reforç estructural

  La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC organitza, juntament amb l'empresa Kerakoll, una jornada de Campus Professional sobre reparació i reforç estructural, que tindrà lloc el proper 30 de novembre a la Sala d'Actes de la Seu de Vic.Programa:- Sistemes de reforç estructural- Reforç estructural d'estructures de formigó armat- reforç estructural d'estructures de maçoneria- Certificacions del sistema de reforç estructural- Aperitiu i tancament

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Vic
  Día: Dm, 30 novembre A les 17.30h

 • Sessió Sert: L'arquitectura com a eina de salut pública

  El 80% dels determinants de salut estan fora del sistema sanitari. De tots aquests determinants, l’arquitectura i l'urbanisme tenen un paper clau en la creació d’entorns saludables que millorin la qualitat de vida de les persones, on es puguin dur a terme pautes de vida saludables i es tinguin en compte factors socieconòmics per crear igualtat i equitat. En parlarem a la propera Sessió Sert, que tindrà lloc el 29 de novembre a les 17 h.

  Demarcació: COAC
  Día: Dll, 29 novembre 17 a 19 h

Pàgines