Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Un arbre - un lloc - una cituat

  Barcelona és una ciutat molt densa (gairebé 16.000 habitants/km²) i, alhora, és una de les ciutats del món que té menys zones verdes (només 6 m² de verd per habitant). Concretament, a l’Eixample el 95% de la superfície està coberta per edificis, voreres i asfalt i, per tant, només el 5% és de terra i transpira.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 11 maig 2019 De 10 h a 14 h

 • Arquitectura a les Aules

  El Col·legi d'Arquitectes vol apropar l’arquitectura a l’educació, i encara més des de l'aprovació de la Llei de l’Arquitectura, on es defineix l’arquitectura com activitat d’interès general al servei de la societat. ArquiEscola és el programa educatiu adreçat a centres educatius de primària i secundària amb què el COAC posa a disposició dels docents un seguit de recursos perquè es pugui treballar l'arquitectura d

  Demarcació: Barcelona
  Des de: 9 maig 2019 - Fins: 19 maig 2019

 • Jornada Costa Brava: context de la moratòria

  La Demarcació de Girona del COAC, conjuntament amb les agrupacions col·legials d’Arquitectura i Sostenibilitat (AuS) i d’Arquitectes Urbanistes (AAUC), organitzen la jornada “Costa Brava: context de la moratòria” el proper 5 d’abril (de 10 a 14.30 hores) a la sala Rafael Masó de la seu de la Demarcació.

  Demarcació: Girona
  Día: 5 abril 2019 De 10 a 14.30 h

 • La ciutat explorada · Memòries descatalogades · Conferència de Ramon Aloguín

  La Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya us convida a la conferència "La ciutat explorada · Memòries descatalogades", a càrrec de l'arquitecte Ramon Aloguín, que es farà el pròxim dijous 4 d'abril de 2019 a les 19.30 h a la sala d'actes de la Demarcació.Descarrega el targetó

  Demarcació: Tarragona
  Día: 4 abril 2019 19.30h

 • Presentació de la publicació "Col·lecció DREAM"

  El proper dijous 4 d'abril, l'Àrea Metropolitana de Barcelona celebrarà al COAC la presentació del primer volum de la Col·lecció DREAM - “Reflexió Estratègica Metropolitana per a un Territori Resilient”. 

  Demarcació: Barcelona
  Día: 4 abril 2019 a les 19 h

 • Noves oportunitats en el planejament urbà: del Big Data a les dades generades pels ciutadans

  El dia 29 de març a les 18:30 h, tindrà lloc a la sala d’actes de la Seu de Vic del Col·legi d’Arquitectes la conferència NOVES OPORTUNITATS EN EL PLANEJAMENT URBÀ: del Big Data a les dades generades pels ciutadans, a càrrec dels arquitectes Pablo Martínez i Mar Santamaria, de 300.000Km/s.

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Vic
  Día: 29 març 2019 a les 18.30h

 • Presentació de llibre "Deep Skin" de Jaime Prous + Pablo Garrido

  El divendres 29 de març, a les 19.30 hores, a la seu de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, els arquitectes Jaime Prous i Pablo Garrido presentaran el llibre Deep Skin. L’acte també comptarà amb la participació de Jordi Hidalgo.

  Demarcació: Girona
  Día: 29 març 2019 19.30 hores

 • Presentació de la publicació dels Premis AJAC XI

  L'AJAC us convida a la festa de presentació de la publicació dels Premis AJAC XI, que acaba de sortir d'impremta.L'acte serà el proper dijous 28 de març a les 19 h, a Bacanal Café (Sepúlveda 164, Barcelona).L'equip de dissenyadors i la coordinadora de la publicació presentaran el llibre, que es posarà a la venda a un preu de 20€.

  Demarcació: COAC
  Día: 28 març 2019 19 h

 • Conferència i presentació del llibre "Josep Maria Pericas i Morros. Arquitecte"

  El divendres 22 de març a les 20 h, tindrà lloc a la Sala Modernista del Casino de Vic la conferència i presentació del llibre “Josep Maria Pericas i Morros. Arquitecte”.La conferència anirà a càrrec de Raquel Lacuesta, doctora en Història de l’Art i pedagoga.La presentació del llibre, a càrrec dels comissaris de l’exposició Aleix Catasús i Josep Maria Claparols. El llibre conté fotografies de Lluís Casals.

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Vic
  Día: 22 març 2019 A les 20h

Pàgines