Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Conferència de Stephen Bates al COAC

  El proper dijous 22 de novembre a les 19 h, l'arquitecte anglès Stephen Bates oferirà una conferència a la Sala d'Actes de plaça Nova, que portarà per títol "A feeling for things. From the room to the city". 

  Demarcació: Barcelona
  Día: 22 novembre 2018 a les 19 h

 • Conferència a càrrec de l’estudi d’arquitectura Cadaval & Solà-Morales

  El proper divendres 16 de novembre a les 19.30 h, tindrà̀ lloc a la sala Tomàs Raguer del Museu de Ripoll la conferència “En busca de la síntesis” dels arquitectes Cadaval & Solà-Morales.

  Demarcació: Girona - Delegació de la Garrotxa-Ripollès
  Día: 16 novembre 2018 19.30 h

 • Presentem el programa educatiu Arqui_Escola

  El dijous 15 de novembre a les 18.30 h presentem al COAC les bases d'Arqui_Escola, el programa educatiu adreçat a centres educatius de primària i secundària que s'està duent a terme sota el comissariat de Globus Vermell.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 15 novembre 2018 18.30 h

 • Presentació del llibre "La arquitectura como misterio"

  El proper 14 de novembre a les 19.30 h tindrà lloc a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell la presentació del llibre "La arquitectura como misterio", d'Octavio Mestre.Intervindran a l'acte l'arquitecte i vocal de la Junta de govern del COAC, Guim Costa i el també arquitecte, Juan Trias de Bes.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 14 novembre 2018 a les 19.30h

 • Presentació del llibre "La increïble aventura de viure a redós"

  El proper 9 de novembre a les 19 h tindrà lloc a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell la presentació del llibre "La increïble aventura de viure a redós", de Jan Baca.Intervindran a l'acte el periodista i comentarista cinematogràfic Albert Beorlegui.L'acte està organitzat per la Cooperativa Jordi Capell i el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 9 novembre 2018 a les 19 h

 • Conferència "Theatrum Mundi: ciutats, teatre, cinema, internet i realitat"

  La seu de Manresa de la Demarcació de les Comarques Centrals del COAC col·labora amb el Cercle Artístic de Manresa i el Centre Cultural El Casino en la 2a edició del projecte "COSMÒGRAF", un cicle de setze xerrades amb el lema «Revolta i/o transformació», en què el pensament filosòfic, científic i artístic prenen el seu protagonisme com a eines per entendre el món i transformar-lo.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Bages-Berguedà
  Día: 8 novembre 2018 19.00h

 • Presentació del llibre "La producció de l'interiorisme"

  El proper 6 de novembre a les 19 h tindrà lloc a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell la presentació del llibre "La producció de l'interiorisme", d' Agustí Costa.Intervindran a l'acte el fotògraf d'arquitectura David Cardelús, l'interiorista, Marcos Catalán i l'arquitecte, Eugeni Bach.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 6 novembre 2018 a les 19 h

 • 3XPERIENCE en el marc de la instal·lació "Light Code" al COAC

  El 5 de novembre, coincidint amb instal.lació Light Code que es pot veure a plaça Nova, tindrà lloc la conferència 3XPERIENCE sobre com el contingut i l'espai es transformen en una experiència basada en els principis d'interacció i de joc.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 5 novembre 2018 a les 19 h

 • AJAC

  Inexperiències, birres i debat a La Model

  L'AJAC us convida a una trobada de joves arquitectes al teatre de l’antic centre penitenciari La Model, el proper dissabte 27 d’octubre en el marc del festival 48H Open House Barcelona.

  Demarcació: COAC
  Día: 27 octubre 2018 18.30 a 21 h

Pàgines