Home treballant a un planol.

Oberta la convocatòria per fer pràctiques al Departament de Cultura

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha publicat les noves bases especifiques i la convocatòria per fer pràctiques en 11 àmbits culturals diferents, entre els quals hi ha places per a la Direcció de Serveis del Departament de Cultura en l’àmbit de la gestió pública i també en l’àrea de la protecció i restauració del patrimoni cultural arquitectònic, als quals poden optar els arquitectes.

Les beques a l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural consisteixen, en el cas dels arquitectes, a fer pràctiques relacionades amb la gestió d'espais dels museus i monuments (facility management). En canvi, les persones beneficiàries de les beques a la Direcció de Serveis del Departament de Cultura donaran suport en tasques de gestió pública, com ara seguiment i control, avaluació i accés documental, seguiment d’activitats de manteniment d’instal·lacions, planimetries i documentació tècnica dels immobles del Departament.

Les pràctiques s’adrecen a persones físiques que tinguin la llicenciatura d'Arquitectura o el títol de grau equivalent, tenen una durada d'entre 6 i 7 mesos i una dotació mensual de 1.250 euros. Només es pot optar a una de les beques i cal que no faci més de cinc anys que s'hagi obtingut el títol, o bé que no faci més de cinc anys que hagin finalitzat els màsters, postgraus oficials o estudis que tinguin relació amb la titulació o amb els estudis relacionats amb cada modalitat a la qual s'opta.

Totes les beques tenen una dotació mensual d’entre 1.000 i 1.250 euros i una durada màxima de deu mesos.

El termini per presentar les sol·licituds comença el 20 de febrer i finalitza el 7 de març. Les candidatures es tramiten únicament a través de Tràmits Gencat, motiu pel qual és obligatori signar el formulari de sol·licitud amb signatura electrònica. Al web del Departament de Cultura podeu trobar informació detallada sobre com obtenir un certificat digital.

7/02/2019
Tornar