Presentació del llibre "Obras de no ficción"

El proper 29 d'octubre a les 18 h,  i a través del canal d'Instagram de La Capell, tindrà lloc la presentació del llibre "OBRAS DE NO FICCIÓN. Crónicas, breves y otros relatos de arquitectura⁣"  d'Enrique Encabo Inmaculada Maluenda.  

Conversarem amb els autors de l´última publicació de @puente_editores.

Prem aquí per seguir-la.
PDF version

Presentació del llibre "Arquitectura positiva"

El proper 4 de novembre a les 18 h,  i a través del canal de Facebook de La Capell, tindrà lloc la presentació del llibre "Arquitectura positiva" amb la participació de Ramon Sanabria, president d'AxA, Julio Mejon, arquitecte i Josep Bunyesc, arquitecte i autor d'el llibre.
PDF version

[ACTE AJORNAT] Presentació del Quaderns 272: tècniques cosmètiques

[ATENCIÓ: ACTE AJORNAT] 
Davant l'aplicació de noves restriccions encaminades a frenar l'expansió del coronavirus, s'ha decidit ajornar la presentació del Quaderns 272 que estava prevista pel dijous 29 d'octubre. Us informarem tan aviat tinguem programada la nova data.

PDF version

Presentació del llibre "Cerimònia del Te"

El proper 27 d'octubre a les 19 h tindrà lloc a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell la presentació del llibre de poesia "Cerimònia del Te", de Cristina Àlvarez Roig, guardonat amb el Premi de poesia Festa d'Elx.

La presentació serà a càrrec del poeta Carles Duarte i Montserrat i comptarà amb la participació de l'autora del llibre, l'arquitecta Cristina Àlvarez Roig.

L'acte està organitzat per la Cooperativa Jordi Capell, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i l'editorial Bromera.
PDF version

Presentació de la revista TC Cuadenos sobre "PMMT Arquitectura Sanitària"

El proper 15 d'octubre a les 18 h, i a través del canal d'Instagram de La Capell, tindrà lloc la presentació e la revista TC Cuadenos. PMMT Arquitectura Sanitària amb la participació de Patrício Martínez i Maximà Torruella, autors, arquitectes i socis-directors de PMMT Arquitectura, i de Juan Trias de Bes, arquitecte i fundador de TdB Arquitectura.

Prem aquí per seguir-la.
PDF version

Presentació del llibre "Arquitecturas del cuidado" i xerrada sobre el cohousing

El proper 7 d'octubre a les 18 h tindrà lloc a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell la xerrada "El Cohousing com a solució per l'habitatge", amb motiu de la presentació del llibre "Arquitecturas del cuidado. Hacia un envejecimiento activista", d'Irati Mogollón i Ana Fernández.
L'acte comptarà amb la participació de la co-autora del llibre, la sociòloga Irati Mogollón, i l'arquitecte Toni Solanas.
PDF version

Presentació del llibre "Cháchara"

El proper 28 de setembre a les 16 h,  i a través del canal d'Instagram de La Capell, tindrà lloc la presentació del llibre "Cháchara y otras historias de arquitectura" amb la participació de l'autor, l'arquitecte Moisés Puente.
Prem aquí per seguir-la.
PDF version

Presentació del llibre "Política y Arquitectura"

 
El proper 29 de setembre a les 18 h, tindrà lloc la presentació del llibre "Política y arquitectura. Por un urbanismo de lo común y ecofeminista".
PDF version

Nieto Sobejano Arquitectos presentan el Museo Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols

Este jueves 23 de julio (20 h), los arquitectos Fuensanta Nieto y Enrique Sobejano – Nieto-Sobejano, presentarán el proyecto arquitectónico del Museo Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols. El acto también incluye la presentación de la exposición virtual 2020 Josep Amat en diálogo con los impresionistas por parte de Pilar Giró, comisaria de la muestra.

PDF version

Nieto Sobejano Arquitectos presenten el Museu Carmen Thyssen a Sant Feliu de Guíxols

Aquest dijous 23 de juliol (20 h), els arquitectes Fuensanta Nieto i Enrique Sobejano – Nieto-Sobejano, presentaran el projecte arquitectònic del Museu Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols. L’acte també inclou la presentació de l’exposició virtual 2020 Josep Amat en diàleg amb els impressionistes per part de Pilar Giró, comissària de la mostra. 

PDF version

Pàgines