Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Pròxims Esdeveniments

Presentación del libro de fotografías “Pell”, en Girona

El miércoles 25 de septiembre (19.30 h), tendrá lugar en la sala de actas Rafael Masó de la Demarcación de Girona del COAC la presentación del libro "Piel" de Joan Ganyet. En esta publicación editada por Salòria, se recopilan unas 60 parejas de fotografías obtenidas de los muros de ciudades históricas del Mediterráneo (Venecia, Roma, Palermo, Atenas, Dubrovnik, Tarragona, Barcelona, Bérgamo, etc.).
PDF version

Presentació del llibre de fotografies “Pell”, a Girona

El dimecres 25 de setembre (19.30 h), tindrà lloc a la sala d'actes Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC la presentació del llibre "Pell" de Joan Ganyet. En aquesta publicació editada per Salòria, s’hi recopilen unes 60 parelles de fotografies obtingudes dels murs de ciutats històriques del Mediterrani (Venècia, Roma, Palerm, Atenes, Dubrovnik, Tarragona, Barcelona, Bèrgam, etc.).
PDF version

Sessió informativa de l’Acord Marc de BIMSA per a la redacció de projectes a l’espai públic

Barcelona d'Infraestructures Municipals (BIMSA) ha impulsat la licitació d’un Acord Marc per a la redacció de projectes amb l’objectiu d’habilitar tècnics redactors amb experiència en espai públic. Els tècnics habilitats per l’Acord Marc podran ser convidats a la contractació de projectes de reurbanització i projectes de manteniment integral de l’espai públic o infraestructures.
PDF version

Presentación del libro de fotografías "Piel"

El próximo 9 de julio a las 19h, tendrá lugar en la sala de exposiciones del COAC la presentación del libro de fotografías "Piel" de Joan Ganyet, en el marco de la inauguración de la exposición de fotografías del mismo autor "Mur".
PDF version

Presentació del llibre de fotografies "Pell"

El proper 9 de juliol a les 19h, tindrà lloc a la sala d'exposicions del COAC la presentació del llibre de fotografies "Pell" de Joan Ganyet, en el marc de l'inauguració de l'exposició de fotografies del mateix autor "Mur".
PDF version

Presentació del llibre "Un árbol en la casa"

El proper 20 de juny a les 19 h tindrà lloc a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell la presentació del llibre "Un árbol en la casa", de l'arquitecte Óscar Blasco.
PDF version

Presentación del estudio "Impacto en la salud de la rehabilitación energética de edificios residenciales"

La reciente publicación de los investigadores de Energía Térmica y Edificación del IREC (Instituto de Investigación en Energía de Cataluña) presenta los potenciales ahorros económicos para el sistema de salud, derivados de actuaciones de rehabilitación energética en viviendas vulnerables. El artículo, titulado "Health and related economic effects of residential energy retrofitting in Spain", se ha publicado en la revista "Energy Policy".
PDF version

Presentació de l’estudi “Impacte en la salut de la rehabilitació energètica d’edificis residencials”

La recent publicació dels investigadors d'Energia Tèrmica i Edificació de l'IREC (Institut de Recerca en Energia de Catalunya) presenta els potencials estalvis econòmics per al sistema de salut, derivats d'actuacions de rehabilitació energètica en habitatges vulnerables. L'article, titulat "Health and related economic effects of residential energy retrofitting in Spain", s'ha publicat a la revista "Energy Policy".

Torneu a veure la jornada en vídeo:
PDF version

Presentació del Premi Diputació de Barcelona a Accions Innovadores en la gestió de l’Hàbitat Urbà

El proper 11 de juny, en el marc de les properes convocatòries de la 3a edició de la Mostra de Barcelona i de la 8a edició de la Mostra del Vallès, es presentarà a la seu de plaça Nova del COAC el nou Premi Diputació de Barcelona a Accions Innovadores en la gestió de l’Hàbitat Urbà.  

Torna a veure el vídeo:


PDF version

Pàgines