Propers Actes

Del Dj, 09 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

Debate sobre la ampliación del Aeropuerto del Prat

El próximo martes 20 de julio a las 18 h tendrá lugar una jornada de debate sobre la ampliación del Aeropuerto del Prat, que se podrá seguir tanto de manera presencial como en línea.
PDF version

Sesión de clausura del Máster en Dirección de Empresas Inmobiliarias Innovadoras: Rehabilitación y regeneración urbana. Fondos Next Generation

En el marco de la sesión de clausura de la 2ª edición del Máster en Dirección de Empresas Inmobiliarias Innovadoras (MDEI+i), la Escola Sert organiza un workshop el próximo miércoles 14 de julio, de 9 a 13 h, sobre rehabilitación y regeneración urbana, en línea con los retos y compromisos de los fondos europeos Next Generation. 

PDF version

Sessió de cloenda del Màster en Direcció d’Empreses Immobiliàries Innovadores: La rehabilitació i regeneració urbana. Fons Next Generation

En el marc de la sessió de cloenda de la 2a edició del Màster en Direcció d’Empreses Immobiliàries Innovadores (MDEI+i), l’Escola Sert organitza un workshop el proper dimecres 14 de juliol, de 9 a 13 h, sobre la rehabilitació i la regeneració urbana, en línia amb els reptes i compromisos dels fons europeus Next Generation. 

PDF version

Debat sobre l’ampliació de l’Aeroport del Prat

El dimarts 20 de juliol a les 18 hores ha tingut lloc una jornada de debat sobre l’ampliació de l’aeroport del Prat, que s'ha pogut seguir tant de manera presencial com en línia.

La proposta d’AENA realitzada des de Madrid per ampliar l’aeroport ha suscitat a Catalunya opinions tant a favor com en contra. És per això que des del COAC volem obrir una finestra de debat constructiu i enriquidor per a l’opinió pública i conèixer amb rigor els factors que fan d’aquest un projecte de grans implicacions per al territori i la mobilitat del futur.
PDF version

Reprenem la darrera jornada del cicle sobre les superilles i el nou model de ciutat parlant de l'urbanisme ecosistèmic

El dimarts 13 de juliol es durà a terme la darrera sessió del cicle Superilles, un debat que s'havia de dur a terme el mes d'octubre i es va ajornar per les restriccions aplicades a frenar la pandèmia.

Superilles, cap a un nou model de ciutat.
PDF version

Cicle d'Ocupació. Sessió 2: Els secrets de LinkedIn i les xarxes socials per a la recerca de feina

El Servei d’Ocupació del COAC, en col·laboració amb Barcelona Activa, impulsa un nou cicle de formacions per tal de promoure l’ocupació dels col·legiats i professionals de l’àmbit de l’arquitectura, l’edificació i l’urbanisme. El cicle comptarà amb un total de sis sessions que s’estendran des del juny fins al desembre.

Les sessions seran sempre en dimarts de 10 a 11 h.
Servei exclusiu per a col·legiats.

PDF version

Jornada "La nueva APP del Colegio de Arquitectos de Cataluña: más cerca del arquitecto y la ciudadanía"

Con el objetivo de potenciar espacios de reflexión integradores e inclusivos dentro de la Mobile Week Girona, un año más la Demarcación de Girona del COAC organiza una sesión enmarcada dentro de este acontecimiento.

PDF version

Jornada "La nova APP del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya: més a prop de l'arquitecte i la ciutadania"

Amb l’objectiu de potenciar espais de reflexió integradors i inclusius dins la Mobile Week Girona, un any més la Demarcació de Girona del COAC organitza una sessió emmarcada dins d’aquest esdeveniment.

PDF version

Sessió Sert. "Les professions, una resposta a un món en crisi"

El proper dilluns 21 de juny, a les 19 h, tindrà lloc la darrera sessió Sert del curs 2020-2021 a l’Escola Sert. La jornada consistirà en una taula rodona al voltant de les professions i del llibre “Ciutat de professions”, escrit per Jordi Ludevid. Sota el títol “Les professions, una resposta a un món en crisi”, s'exposaran els reptes que hi ha en les ciutats, en tots els àmbits professionals.


L'acte comptarà amb la participació de:

PDF version

Presentación del libro "Una ciudad de profesiones"

El próximo viernes 4 de junio a las 11 h, se celebrará un webinar online sobre los retos de las profesiones, con la presentación del libro "Una ciudad de profesiones", escrito por Jordi Ludevid, decano del COAC entre los años 2006 y 2010.

El acto contará con la participación de:
· Assumpció Puig, decana del COAC
· Lluís Comerón, presidente del CSCAE
· Victoria Ortega, abogada, presidenta de la Unión Profesional

PDF version

Pàgines